Sauna met oudere vrouw

Ik werk voor de oudere Nederlanders in het buitenland en daar doe ik allerhande klussen voor. Van gras maaien tot bankzaken en van schilderen tot zwembad onderhoud. Een van mijn klanten , waar ik al bijna 10 jaar kom, woont op een groot perceel midden in een beboste omgeving waar maar 1 weggetje leidt naar de woning. Er is een zwembad en in een aanbouw naast het huis een grote sauna.

Vele malen heb ik al bij haar ( haar man zie ik de laatste 1,5 jaar nauwelijks wegens ziekte) naast het werken ook aan ontspanning gedaan. Het is in de zomer hier altijd erg heet en dan is een duik in het zwembad altijd heerlijk. Echter nu is die voorbij en stelde ze mij voor dat als ik in de sauna wou, dat ik dat moest doen… zij gebruikte hem nauwelijks! Dus afgelopen week sauna opgestart en in afwachting van de opwarming ben ik eerst even gaan lunchen in huis. En ja… ik wou gaan en zei dat ik me ging uitkleden boven en vroeg of ze een badlaken had.

Gezamenlijk naar boven, ik begonnen met uitkleden en stond in mijn blootje toen ze binnenkwam zonder kloppen en mij de handdoek gaf… Ik zag haar blik afdwalen naar beneden en zag een glimlachje verschijnen.

Slippers aan naar beneden en hopla de ruimte in waar de sauna was, slippers uit en de warme/ hete cabine in die geheel uit glas bestond. Badlaken neergelegd , schep met gekruid water over de stenen heen en voilà, liggen en relaxen.

De eigenaresse kwam de sauna binnen

Het zweet droop van mijn lichaam en terwijl ik op mijn rug op de onderste bak lag, hoorde ik de deur opengaan en daar kwam de eigenaresse binnen.. handdoek om haar heengeslagen en vroeg of ze erbij mocht? Uh ja natuurlijk antwoordde ik..

Ze deed haar badlaken los en ik keek recht op een licht behaarde kut die en kon duidelijk haar grote schaamlippen zien. Ze heeft enorme borsten en toen ze over me heen stapte en haar linkervoet op mijn bank zette, ging haar kut open en moest ik wel even slikken… dat had ik al een tijd niet meer gezien sinds ik alleen ben. Terwijl ze naast me lag , iets je hoger, zag ik haar borsten met grote tepels die langzaam aan beginnen te glimmen van het zweet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *