Seks in het pashokje

Het was op een maandag een paar weken geleden, dat ik iets leuks wilde kopen voor een van de vrouwen waarmee ik regelmatig afspreek. Ik ben 36 en na een aantal langere relaties, die allemaal nogal pijnlijk eindigden, geniet ik nu van mijn vrijheid. Er zijn dus een aantal vrouwen in mijn leven die er hetzelfde instaan als ik. Gewoon plezier hebben samen, zonder een claim te leggen op elkaar. Die avond zou Myrthe bij me komen eten en de kans was groot dat ze bij me zou blijven slapen. Ik wilde dus iets leuks voor haar kopen.

Ik was er al vrij snel uit dat ik een leuk lingerie setje voor haar wilde kopen. Dat zou vast bij haar in de smaak vallen. Bovendien zou ik er zelf hopelijk ook nog plezier aan beleven. Ik werk in het centrum van Utrecht en op een paar straten van het kantoor zat een kleine, zelfstandige lingeriezaak, waar ik zeker zou slagen. Toen ik die middagpauze door het centrum liep, gingen de winkels net open en was het overal nog lekker rustig. Zo ook in het lingeriezaakje, ik was de enige klant.

Vertwijfeld zocht ik in de rekken naar het perfecte lingerie setje voor Myrthe en probeerde me bij verschillende setjes voor te stellen hoe het haar zou staan. Ik weet dat ik een uitzondering op de regel ben, maar ik ben dol op winkelen. Kleding en zeker lingerie voor iemand anders uitzoeken, bleek echter lastiger dan ik verwacht had. Er waren genoeg mooie, sexy setjes te vinden, maar ik had er moeite mee om me in te beelden hoe een setjes bij Myrthe zou staan. Het moet de verkoopster, die alleen in de winkel stond, zijn opgevallen dat ik moeite had om een keuze te maken.

Behulpzame verkoopster

“Kan ik je helpen?”, hoorde ik een vrouwenstem vragen. Ik was zo in gedachten geweest dat ik totaal niet had opgemerkt dat ze vlak achter me stond. Vertwijfeld legde ik uit dat ik een setje voor een vrouw zocht, maar dat ik het lastig vond om te bepalen wat haar het beste zou staan. “Weet je haar maten?”, vroeg ze behulpzaam. Ik moest bekennen dat ik geen flauw idee had. “Geen probleem, kan je haar figuur dan beschrijven?”. Ik dacht even na en zei: “Iets kleiner dan ik, een lichte huid, slank maar niet mager en ik schat dat ze een flinke c-cup heeft”. Ik bekeek de verkoopster eens goed, met name haar figuur en decolleté en voegde zonder na te denken toe: “Ongeveer net als jij, zeg maar”.

Ze glimlachte en zocht vervolgens een paar setjes uit en liet ze me zien. Stuk voor stuk mooie setjes, maar nog altijd kon ik voor mezelf niet bepalen of het nu ook echt mooi bij Myrthe zou staan. Ik verontschuldigde me bij de behulpzame verkoopster, bang dat ze geïrriteerd zou zijn door mijn gedraal. “Geen probleem”, zei ze monter, “Weet je wat? Het is toch rustig. Helpt het als ik een van de setjes aantrek? Aangezien ik qua figuur redelijk op haar lijk”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *