Een dagje alleen thuis

Vandaag zou ik alleen thuis zijn, wat niet zo vaak gebeurd helaas. Mijn ouders gingen op visite en ik als achttienjarige wou niet mee. Ik vond mezelf oud genoeg om in mijn eentje thuis te blijven.

Hoeveel zijn er al niet van mijn leeftijd die al op zich zelf wonen, dus dat is geen probleem. Alleen mijn ouders bleven me zien als het meisje wat wel mee kon naar een saaie verjaardag met oudere mensen. Dit keer had ik zo heftig geprotesteerd, dat ze uiteindelijk hadden toegegeven dat ik thuis bleef.

Lekker alleen thuis

Lekker een zondag voor mezelf, het was mooi weer, dus straks de tuin in om bij te kleuren, zodat ik deze zomer lekker bruin zou zijn. Mijn ouders gingen op tijd weg en ik zat nog even te appen met mijn vrienden. Ze vroegen of ik wat leuks ging doen. Ik wilde lekker in de tuin gaan zitten, geen drukte. Als jullie zin hebben mogen jullie wel langs komen hoor, neem je badpak maar mee.

Ze wisten het nog niet en ik zou het vanzelf zien zeiden ze of ze kwamen.
Mij best, ik ging naar boven om mijn bikini aan te doen, en nam een badlaken mee en legde dat op de stoel in de tuin. Zo lag ik een uur te bakken. Hoewel ik me goed had ingesmeerd, begon het toch te branden. Ik ging op mijn buik liggen, maar had niemand in de buurt om mijn rug in te smeren.

Spannend bezoek

Ik had het bovenstukje zopas al af gedaan, ik wilde egaal bruin worden, zonder de witte stukken van de bikini. Even dacht ik na hoe het nu met mijn rug moest. Ik ben een echt blondje, dus verbrand wel snel. Lang hoefde ik niet na te denken. Dichtbij hoorde ik een stem roepen:  “Maaike, ben je thuis?”. De stem herkende ik en ik raakte opgewonden. Het was Michiel, ik had hem een maand geleden ontmoet. We hadden een paar dates gehad.

Het was een lekkere kerel, al was hij wel iets ouder dan mij. Hij was ook degene die mij had ontmaagd. Ik had er echt van kunnen genieten. Hij had het heel zachtjes en zorgzaam gedaan. Ik had hem al even niet gezien, maar nu kwam hij als geroepen. “In de tuin”, riep ik terug en ik zag hem al aankomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *